ildsjæle der
prøver at gøre en forskel

Aarhus Vindmøllelaug – eller AaVML – er stiftet af seks borgere i Aarhus Kommune, som ønsker at bidrage aktivt til den grønne omstilling ved at producere vedvarende energi fra vindmøller. Tre af os har endvidere arbejde i vindmølleindustrien.

Aarhus Vindmøllelaug ønsker at medvirke til at etablere VE-projekter og gerne på tværs af de politiske skel i kommunen. Som en begyndelse ønsker vi at opnå en stærk grøn profil for Aarhus med etablering af 4 vindmøller på havnefronten.

Aarhus Vindmøllelaug samarbejder med landets førende økonomiske og juridiske partnere med ekspertise indenfor vindmøllelaug, nemlig Revisionsfirmaet Ole Vestergaard A/S og Bech-Bruun Advokater.

Du kan skrive til os på info@aavml.dk

Anders J. Jensen

Stifter

Senior Sales Specialist i Offshore afd. hos vindmølleproducent. Ansat i vindmøllebranchen siden 1984. Medstifter af tre vindmøllelaug i Danmark og Tyskland. Medlem af 6 vindmøllelaug i op til 30 år. Bestyrelsesmedlem i tysk vindmølleklynge. Medstifter af Aarhus Klimaborgerråd. Tidligere medlem af Alternativets Teknik og Miljø baggrundsgruppe. El-bil ejer.
M: 2429 5206

Steen Luk

stiFTER

Projektudvikler, ejer af SkyFarms, firma speciale i assistance til nye vindmølleprojekter primært i Danmark siden 2006, samt visse projekter i udlandet. Tidligere medejer af vindmøller og medstifter af et halvt hundrede vindmøllelaug i DK. Ansat i vindmølleindustrien siden 1985 (salg / projektudvikling / kommercielle forhold – dom. & int.).
M: 4068 3772

Annbritt Jørgensen

stiFTER

Projektkoordinator i Skraldecafeen. Medstifter af Skraldecaféen og Fællesskabet – Free Fridge Aarhus. Stort fokus på vindmøller og grøn omstilling. Medlem af SF bestyrelse i Aarhus.  
M: 2894 6005

Mikkel Sørensen

Stifter

Selvstændig indenfor IT og innovation. Ejer af Dandesign. Engageret i klima, biodiversitet, forurening mv. og fortaler for vindmøller. Tidligere medlem af Alternativets Teknik og Miljø baggrundsgruppe samt medlem af Tværpolitisk Klimagruppe.
M: 2264 8322

Peter Esmann

Stifter

Product Manager i Havvind-afd. hos vindmølleproducent. Ansat i vindmøllebranchen siden 2011. Samfundsdebattør. Medlem af bestyrelsen i Grow For It (træplantnings- NGO). Elbil-ejer.
M: 3037 5379

Ole V Hausted

Stifter

Kommerciel Projektleder indenfor solenergi og energilagring, samt infrastruktur til opladning af elbiler. Arbejdet med vedvarende energi herunder vindmøller siden færdiggørelse af studie i 2015. Brænder for bæredygtighed, natur og grøn omstilling.
M: 4111 5954

Revisionsfirmaet Ole Vestergaard A/S