bliv
vindmølle-ejer

Aarhus Vindmøllelaug vil tilbyde ca. 100.000 andele til borgere og virksomheder i Aarhus Kommune. En andel vil koste ca. 2.000 kr., og man kan købe én eller flere andele. Vi forventer, at der bliver rift om dem, for vi ved, at mange gerne vil støtte op om den grønne omstilling. Vores erfarne samarbejdspartnere vurderer også, at det vil blive en god forretning. Du vil snart kunne læse meget mere om, hvad det indebærer at være vindmølle-medejer.

Du vil også meget snart kunne købe tegningsretter til 100 kr. / stk. Én tegningsret vil give dig forkøbsret til én andel, så hvis du eksempelvis vil reservere 10 andele, skal du købe 10 tegningsretter. Vi tror meget på, at projektet kan realiseres og vurderer, at der er stort politisk flertal i byrådet for projektet. Projektet afhænger af forhold, som er uden for vindmøllelaugets kontrol, og vi er ærlige og transparente: Du kan risikere at miste dele af eller hele din investering i tegningsretter, hvis vores projekt ikke gennemføres, dvs. godkendes af kommunen. – Vi vil gøre vores bedste for at dette ikke sker.

Forhåbentligt vil rigtig mange aarhusianere købe tegningsretter. Hvis det sker, “overtegnes” projektet, dvs. at vi sælger flere tegningsretter end der er tilsvarende andele. I dette tilfælde vil vi regulere antallet af andele fra de, der har købt flest tegningsretter (refunderes 100 %), Vi har denne tilgang, fordi vi mener, det er vigtigt, at vi får så mange medejere med som overhovedet muligt, i et rent aarhusiansk projekt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev nederst på siden eller HER og få besked om, hvad der sker, hvornår og hvordan samt andre gode nyheder fra Aarhus Vindmøllelaug.